Skip to main content
Donderdag 17 november van (inloop vanaf 15:00) 16.00-18.00 

Just Another Network Event

We hopen je de 17e te zien!
Adres:
H.J.E. Wenckebachweg 200, 1096AS Amsterdam

HET PROGRAMMA

(inloop vanaf 15:00)
16.00: Welkom Michel Palmen (JAMC)

Michel Palmen (Agency Director JAMC) heet iedereen welkom en introduceert spreker en moderator Rutger van den Berg.

16.05: Presentatie Rutger vd Berg

Rutger is al jaren publicist en onderzoeker in GenZ en deed dit oa voor YoungWorks, DPG Media en het Ministerie van Onderwijs. Hij presenteert ons echte insights in GenZ. Na zijn presentatie zal hij de interactieve sessies moderaten. Elke sessie heeft een (korte) intro en daarna gaan de experts met elkaar in gesprek. Het wordt zeer gewaardeerd als de zaal meedoet.

16.25: SESSIE1: Youth Culture

Youth Culture

We duiken in de jongerencultuur en hun vele ongeschreven codes:

RODJE (Rodney Stelling):

Als een echte jongen van de straat overwon hij menig challenge. Dat heeft hem een authentieke en frisse blik op de hedendaagse youth culture gegeven. Tegenwoordig helpt hij jongeren op het rechte pad te blijven. En is hij als Ché Mucha’s een begrip als vaste cateraar van de Nederlandse hiphop sterren. Iedereen kent Rodje. Sinds kort heeft hij zijn eigen kookshow op Complex NL ism Go-Tan. A star is born.

Armin Shah:

Maakte met zijn Convo jarenlang de by far best bekeken online talkshow/podcast over jongerencultuur en hiphop. Hij is inmiddels creative director van Complex NL en kan als geen ander duiden waar jongeren van nu op aangaan.

Karim Flores Afifi:

Als een van de eerste werknemers van Daily Paper heeft Karim als global sales manager van zeer dichtbij meegemaakt hoe een Amsterdams vrienden merk uitgroeide tot een absoluut mode fenomeen onder jongeren wereldwijd. Hij maakte onlangs de overstap naar Complex NL en vertelt ons over trends, fashion en do’s and don’ts van deze generatie

Nigaio Wijnen:

Employer Brand en Recruitment specialist. Hij zag aantal jaren geleden een gat in employer branding mbt deze jonge generaties en vertelt over werk en carrière onder GenZ

17.05: SESSIE2: Influencers, video en GenZ

Influencers

Dit gedeelte staat in het teken van influencers en hun rol en impact op de huidige generaties. Op de bank nemen plaats:

Anna Nooshin:

Hèt voorbeeld van een succesvolle influencer met een indrukwekkend verhaal. Zij vertelt over jong ondernemen, werken met merken en vooral; een diepe understanding van haar doelgroep

Fawry not Sawry:

Begonnen als juice fenomeen. Hij weet als geen ander hoe influencers, BN-ers en juice versmolten zijn. Een giftige cocktail. Hij heeft die wereld verlaten en vertelt waarom.

Jorrit Eringa:

Hij komt namens Snapchat vertellen over de enorme impact van short form video die deze generatie kenmerkt.

17.45: SESSIE3: Lancering nieuw platform

NIEUW PLATFORM

Emma Posma (JAMC, voormalig Linda) en Nadeche de Zwart (Makers Avenue)

Hier zullen oa Emma Posma (JAMC, voormalig Linda) en Nadeche de Zwart (Makers Avenue) een nieuw jongerenplatform aankondigen. Dit is een project dat JAMC samen met Makers Avenue in de markt zet. In de interactieve sessie zullen naast Emma en Nadeche enkele influential gezichten van het platform op de bank plaats nemen.

18:00: SLOT: Qucee

SLOT MET QUCEE

QUCEE:

Hij spreekt niet vaak, maar als ie het doet is het altijd eerlijk en impactvol. Qucee vertelt over zijn leven, hoe hij uitgroeide tot één van de populairste YouTubers, gamers en influencers van Nederland, maar ook werken met merken en de 24/7 zorg voor zijn fans. Vriend, manager en co-founder van JAMC Danny Membre kent ‘Q’ als geen ander en zal hem middels een Q&A naar zijn verhaal vragen.

DRINKS & BITES by CHE MUCHA'S

RSVP

JIJ KOMT TOCH OOK? LAAT HET HIERONDER EVEN WETEN

Ja, tuurlijk kom ik!