Skip to main content

Just Another Network – Creative Sales Manager

Het jongste medianetwerk voor Generatie Y en Z groeit snel. Nieuwe platformen sluiten zich aan, talenten krijgen een kans om zich te ontwikkelen en er stromen veel mooie, nieuwe briefings binnen. Om onze klanten en bureaus optimaal te blijven servicen, zijn we per direct op zoek naar een:

 

Creative Sales Manager

met een mooi netwerk en affiniteit met Generatie Y & Z

 

Just Another Network bestaat uit verschillende digitale platformen. Ons netwerk voor en door jongeren bestaat uit makers, creatives, strategen, influencers, pioniers en experts. Iedereen is op zijn/haar eigen manier bekend binnen de belangrijkste thema’s van de jongerencultuur. Onze missie? Om voor merken de meest toonaangevende branded entertainment interface te zijn richting generatie Y en Z.

Vanuit ons netwerkbereik, onze creatieve en strategische marketingsupport, eerste party data en jongeren expertise, brengen we merken niet alleen in contact met jongeren, maar maken we ze ook onderdeel van de jongerencultuur.

Als Creative Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van relaties met directe klanten en mediabureaus. Wij geloven sterk in de kracht van branded entertainment en storytelling om merkdoelstellingen te realiseren. Als onze nieuwe collega kun jij deze boodschap overbrengen en zelf met een goed creatief plan komen. Ook ben je in staat briefings en klantuitdagingen op het vlak van jongerenmarketing te vertalen naar sterke marketingoplossingen.

Voor deze commerciële en creatieve rol zoeken we een Creative Sales Manager met een mooi netwerk. Als jij je herkent in onderstaand profiel, maken we heel graag kennis met je!

  • Commercieel creatief: je begrijpt de uitdagingen en doelstellingen van klanten en denkt in creatieve oplossingen met een impactvolle media-ondersteuning.
  • Communicatief en accountable: je activeert de organisatie om oplossingen te ontwikkelen, brengt teams bij elkaar, vraagt data en inzichten op, initieert brainstormsessies, stemt ideeën af met redacties en stopt niet totdat je de juiste oplossing hebt voor je klantvraagstuk.
  • Zelfstanding: je vertaalt klantdoelstellingen makkelijk naar commerciële voorstellen met een strategische context, creatieve invulling en media inzet.
  • Affiniteit met jongeren- en content marketing: je weet wat er speelt in de wereld van de jongerencultuur. Je kunt direct schakelen in de hele bedrijfsketen: van een creative director tot performance expert en van een creator tot researcher.

We bieden je een rol in het medianetwerk van de toekomst. Just Another heeft een open, no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. En natuurlijk alle perks van een modern mediabedrijf.

 

Interesse? Stuur je motivatie en cv naar nina@justanothermediacompany.com

Leave a Reply