Skip to main content

Complex NL versterkt directie en redactie met jong talent

ComplexNL banner

Nieuwe aanwinsten moeten positie Complex NL verstevigen

Amsterdam, 24 februari 2022 – Complex NL, het online entertainment- en nieuwsplatform voor jongeren, versterkt zijn directie en redactie met jong talent. Als operationeel directeur wordt Gaétan van de Sande (36) binnengehaald, die ruime ervaring heeft in de muziekindustrie. Karim Afifi (26), eerder internationaal salesmanager bij het gerenommeerde modemerk Daily Paper, is de nieuwe creative lead. Thijs Molenberg (31) verruilt BNNVARA’s hiphop-platform 101Barz voor Complex NL om de functie van hoofdredacteur te gaan vervullen. 

 

“Met deze drie absolute toptalenten willen we Complex NL een hedendaagse Nederlandse smoel gaan geven”, aldus Marko van Kampen, directeur van Just Another Media Company, licentiehouder van Complex NL. “Deze drie mannen hebben ervaring opgedaan bij leidende urban merken die allemaal diepgeworteld zijn in de Nederlandse jongerencultuur, een positie die wij ook willen verwerven met Complex NL. Zij passen ook perfect in ons motto ‘door jongeren, voor jongeren’.”

 

Operationeel directeur Van de Sande gaat zich bezighouden met de bedrijfsvoering, de positionering en de verdere uitbouw van het merk Complex NL. Afifi wordt als creative lead verantwoordelijk voor alle uiterlijke aspecten van het platform, met een focus op mode. Molenberg gaat leiding geven aan de redactie van het platform en het van oorsprong Amerikaanse merk vertalen naar de Nederlandse markt.

 

Over Complex NL

Complex NL houdt jongeren op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van urban mode, muziek, lifestyle, cultuur en sport. De site is via Just Another Media Company onderdeel van Just Another Network. Het netwerk heeft een exclusieve licentie afgesloten bij Complex Networks in de VS voor een Nederlandse versie. Voor de coverstory’s ging Complex NL al in gesprek met de onder anderen de cast van de serie Mocro Maffia, rappers Jonna Fraser en Frenna en Ronnie Flex.

 

Over Just Another Media Company 

Just Another Media Company is de jonge, ambitieuze onderneming achter Just Another Network. Dat netwerk brengt onder meer titels als ParraTV, Convo, RUMAG, VKMAG, Skoften, Axed samen. Het netwerk richt zich op het bereiken van de generaties Y en Z; een groep van 5,5 miljoen jonge Nederlanders. Het nieuwe medianetwerk brengt talent, content, bereik, data en sales samen onder één dak. Daarnaast wordt nadrukkelijk ingezet op journalistiek, entertainment en talentontwikkeling.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koolhoven & Partners: jamc@koolhovenenpartners.nl of 085-4017175.

Leave a Reply