Skip to main content

RUMAG – Stagiair(e) Creative Copywriting / Redactie

By januari 27, 2022januari 31st, 2022Vacatures
RUMAG banner vacatures

Schud jij het ene na het andere vlijmscherpe artikel uit je mouw, zoek jij voortdurend het randje op en wil je stage lopen of freelancen (12 u per week) bij het leukste en spraakmakendste mediabedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat er bij RUMAG veel duizendpoten werken. Herken jij jezelf hierin? Top! Want, naast het mee bedenken en produceren van artikelen voor RUMAG, zal je dit ook gaan doen voor andere subkanalen.

Wat wij zoeken?

  • Je zit in je derde of vierde jaar van een media gerelateerde HBO studie ( Media Informatie Communicatie of Journalistiek) of hebt je studie afgerond;
  • Je hebt ervaring of wil ervaring opdoen met: WordPress en seo;
  • Je bent creatief en hebt geen moeite om op wekelijks basis nieuwe artikelideeën te pitchen;
  • Je bent niet op je mondje gevallen en beweegt je makkelijk in een creatief team;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat wij bieden?

RUMAG en de gerelateerde brands bieden een marktconforme (stage)vergoeding en een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en super gedreven en leuke collega’s bieden wij je ook de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken.

Leave a Reply