Skip to main content

Just Another Network groeit en zoekt versterking: Projectmanager

Het leukste en jongste medianetwerk van Nederland groeit snel. Nieuwe platformen sluiten zich aan, talenten krijgen een kans om zich te ontwikkelen en steeds meer adverteerders ontdekken de kracht van ons netwerk. 

Just Another Network brengt digitale platformen en hun makers bij elkaar. Ons netwerk voor en door jongeren bestaat uit makers, creatives, strategen, influencers, pioniers en experts. Om alle campagnes professioneel en gestructureerd te managen zijn we op zoek naar een sterke:

Projectmanager

met ervaring in digitale media.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het verbinden van alle betrokken partijen in branded content projecten: van klant tot productie, van mediaplanner tot creative en van talent tot finance manager. Je overziet en structureert het proces, bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, stelt duidelijke deadlines en zorgt ervoor dat alle deliverables op tijd, binnen budget en met de juiste approvals opgeleverd worden.   

Voor deze belangrijke rol zoeken wij een spil in het web, die structuur brengt in ons mediabedrijf. 

  • Structuur en overzicht: je structureert processen, signaleert knelpunten, plant meetings voor afstemmingen en beslissingen en zorgt ervoor dat iedereen weet wat er wanneer geleverd moet worden
  • Planning: je vertaalt een campagne briefing naar een projectplan met heldere deliverables, team leden, timelines en budgetten
  • Team player: je schakelt met alle disciplines van de organisatie en weet je stijl makkelijk aan te passen om iedereen aan boord te krijgen 
  • Mentaliteit: je bent pro-actief, stressbestendig, zelfstandig, flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Affiniteit met media en jongerenmarketing: je krijgt energie van de wereld van digitale media, content productie en het behalen van resultaten en successen 

We bieden je een rol in het medianetwerk van de toekomst. Just Another Network heeft een open, no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. En natuurlijk alle perks van een modern mediabedrijf.

Leave a Reply